Οδοντιατρική για Παιδιά

Στο ιατρείο μας αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση της στοματικής υγείας παιδιών ηλικίας 2 ετών και άνω.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στην πρόληψη, όσο και στην απόκτηση σωστών συνηθειών στοματικής υγιεινής και διατροφής.

Με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία ο οδοντίατρος μας παρακολουθεί την υγεία της στοματικής κοιλότητας και αντιμετωπίζει τυχόν προβλήματα σε παιδιά και εφήβους όλων των ηλικιών.

tips

...Να μην φοβάται το παιδί τον οδοντίατρο!

Oδοντιατρικές θεραπείες με «μέθη»

Στην κλινική μας μπορούμε να σας καθοδηγησουμε και να σας συμβουλέψουμε για το αν έχετε ανάγκη την αναισθησία υπό μέθη, και το που μπορείτε να την κάνετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζεται πως η μέθη είναι απαγορευμένη στα οδοντιατρεία, πραγματοποιείται μόνο σε μεγάλες ιατρικές κλινικές ή στα νοσοκομεία της χώρας. Η ενδοφλέβια καταστολή (μέθη), αποτελεί μια πολύ ασφαλή μέθοδο κατά την οποία ο ασθενής λαμβάνοντας ειδικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν έχει συνείδηση, δεν αισθάνεται πόνο και μετά το πέρας της δεν έχει καμία ανάμνηση από αυτήν, χωρίς να του γίνεται γενική αναισθησία. Ενδείκνυται σε φοβικούς ασθενείς, ΑΜΕΑ, παιδιά με δυσκολία συνεργασίας, ασθενείς με κινητικά ή νοητικά προβλήματα, κ.α.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ενδεικτικές Υπηρεσίες

Salvaridi Dental Clinic

Γενική Οδοντιατρική

Συνήθεις οδοντιατρικές εργασίες αποκατάστασης του όποιου προβλήματος στην στοματική κοιλότητα του παιδιού με ιδιαίτερη ευαισθησία και την υιοθέτηση των κατάλληλων μεθόδων.

Sealants - Προληπτικά Σφραγίσματα

Απλή, γρήγορη και ανώδυνη για το παιδί διαδικασία, που γίνεται χωρίς τη χρήση τροχού και παρέχει σημαντική προστασία στα μόνιμα δόντια. 

Οδοντικό Τραύμα

Έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση του τραύματος στα δόντια, βελτιώνει την πρόγνωση του δοντιού και περιορίζει την εμφάνιση ανεπιθύμητων συνεπειών.

Φθορίωση

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως στην θεσσαλονικη η φθορίωση προς το παρών δεν κρίνεται απαραίτητη, διότι το πόσιμο νερό της πόλης φθορίωνεται, περιέχει δηλαδή τις σωστές ποσότητες φθορίου. Για οποιαδηποτε αλλαγη η γραμματεια μας θα σας ενημερωσει εγκαιρως.

Πραγματοποιούμε τοπικές εφαρμογές φθορίου για την επανασβεστίωση των δοντιών, στην αποκατάσταση δηλαδή μικρής τερηδονικής βλάβης που βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, χωρίς τη χρήση τροχού, καθώς επίσης ισχυροποιούμε την εξωτερική επιφάνεια του δοντιού απέναντι στην τερηδόνα.

Η συχνότητα της επανάληψης της διαδικασίας αυτής καθορίζεται απο τον θεράπων παιδοδοντίατρο.

Αθλητικός Νάρθηκας

Ιδιαίτερα χρήσιμος για την προστασία των παιδιών και των εφήβων που συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Επικοινωνήστε μαζί για να κλείσετε το ραντεβού σας

Καλέστε σε σταθερό 

Καλέστε σε κινητό