Ενέσιμα – Μη επεμβατικά

Πολλοί μεσήλικες ή μεγαλύτερης ηλικίας ασθενείς που επιλέγουν την αισθητική οδοντιατρική βελτιώνουν μεν την εμφάνιση του χαμόγελου τους αλλά αφήνουν τις ρυτίδες να αποδυναμώνουν τη συνολική εμφάνιση του προσώπου τους.

Οι θεραπείες αντιγήρανσης που εφαρμόζονται στο οδοντιατρείο μας εξασφαλίζουν:

  • Λεία γραμμή ρυτιδών χαμόγελου
  • Εξάλειψη ρινοπαρειακών ρυτίδων
  • Επαναφορά περιγράμματος χειλέων
  • Αύξηση όγκου χειλέων
  • Ενίσχυση όγκου ζυγωματικών

Our gallery

Πραγματικά Περιστατικά

“Στο οδοντιατρείο μας η εφαρμογή των όποιων θεραπειών αντιγήρανσης, πραγματοποιείται απο ειδικευμένο συνεργαζόμενο ιατρό “

Salvaridi Dental Clinic

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης

Η πλέον ασφαλής, μη επεμβατική αισθητική παρέμβαση για την πρόληψη, βελτίωση ή εξαφάνιση ρυτίδων σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου όπως ρυτίδες του μεσόφρυου (περιοχή ανάμεσα στα φρύδια), του ριζορρινίου, του μετώπου, γύρω από τα μάτια και αλλού.

Η διαδικασία εκτός από ασφαλής είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική.

Για τη συντήρηση του αποτελέσματος συνίσταται η επανάληψή της περίπου 2 φορές το χρόνο.

Η πλέον ασφαλής, μη επεμβατική αισθητική παρέμβαση το "γέμισμα" ήδη σχηματισμένων ρυτίδων γύρω από το στόμα, για διαμόρφωση των χειλέων, για αύξηση των ζυγωματικών, για επιδιόρθωση της γραμμής της κάτω γνάθου, επιδιόρθωση ρινός, επιδιόρθωση πηγουνιού, μαύροι κύκλοι. κ.α.

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού μας. Έτσι, η διαδικασία εκτός από ασφαλής είναι εύκολη γρήγορη και οικονομική.

Για τη συντήρηση του αποτελέσματος συνίσταται η επανάληψή της περίπου κάθε 6-9 μήνες.

Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών ενδοδερμικά, για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Ασφαλής, μη επεμβατική αισθητική παρέμβαση είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες ή για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Για τη συντήρηση του αποτελέσματος συνίσταται η επανάληψή της περίπου κάθε 4-6 μήνες.

Ασφαλής, μη επεμβατική αισθητική παρέμβαση όπου αξιοποιούμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του αίματος του ίδιου του ασθενή για να διεγείρουμε τα κύτταρα του δέρματος μας μέσω της ενεργοποίησης των φυσικών μηχανισμών αναγέννησης.

Για τη συντήρηση του αποτελέσματος συνίσταται η επανάληψή της ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ειναι πλεον πιο συγχρονη και νεα μεθοδος για την αισθητικη του προσωπου και οχι μονο. Μπορει να χρησιμοποιηθει αντι του υαλουρονικου οπου αυτο χρησιμευει. Διαδικασια: συλλεγουμε φλεβικο αιμα απο τον ασθενη, το φυγοκεντρουμε και λαμβανουμε απο αυτο το γνωστο PRP, επειτα το τοποθετουμε σε ειδικη συσκευη (APAG) για την δημιουργια του αυτολογου filler.

Πλεονεκτηματα:
1)Ειναι απο τον ιδιο τον ασθενη, δεν εχει καμια παρενεργεια
2)Το αποτελεσμα ειναι πολυ φυσικο
3)Το κοστος ειναι κατα πολυ χαμηλοτερο

Μειονεκτηματα:
Το αποτελεσμα διαρκει λιγοτερο απο αυτο του υαλουρονικου( δηλαδη 2-3 μηνες). Το θετικο ομως ειναι οτι δρα αθροιστικα, οποτε μετα απο καθε εφαρμογη αυξανεται ο χρονος για την επομενη συνεδρια.

Επικοινωνήστε μαζί για να κλείσετε το ραντεβού σας

Καλέστε σε σταθερό 

Καλέστε σε κινητό