Έχετε ερωτήσεις κάντε click εδώ
Δευτ, Παρ.: 9:00 - 17:00
Τρ. Τετ. & Πέμπτη 15.00 - 21.00
2310 756111
Κιν: 6974370308
Περικλέους 28Α, Θεσσαλονίκη
διεύθυνση οδοντιατρείου

Γενική Οδοντιατρική

Image
Στην οδοντιατρική κλινική SALVARIDI Dental Clinic καλύπτουμε όλες τις οδοντιατρικές ανάγκες κάθε ασθενή, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον.

Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για πλήθος παθήσεων που αφορούν την περιοχή της στοματικής κοιλότητας, τα ούλα και φυσικά εξασφάλιση της στοματικής υγιεινής και οδοντικής υγείας.

Μαζί θα αναπτύξουμε το δικό σας εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Πλέον της οδοντιατρικής εξέτασης, παρέχουμε καθαρισμό δοντιών, ακτινογραφία και χρήση του πλέον σύγχρονου διαγνωστικού εξοπλισμού για την πρόληψη, την αποκάλυψη ή τη θεραπεία προβλημάτων όσο το δυνατόν νωρίτερα.

καθαρισμός & πρόληψη

Ένα προληπτικό πρόγραμμα είναι μια συνεργατική προσπάθεια του ασθενούς και του οδοντιάτρου για τη διατήρηση της φυσικής οδοντοστοιχίας και των δομών στήριξης, εμποδίζοντας την εμφάνιση, την πρόοδο και την επανάληψη των όποιων οδοντικών ασθενειών.

Η πρόληψη της οδοντικής νόσου αρχίζει στο σπίτι με καλή στοματική υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Συνεχίζεται στο οδοντιατρείο από τις προσπάθειες του οδοντιάτρου για την προαγωγή, αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής σας υγείας.

Η πρόληψη περιλαμβάνει επίσης τακτικές οδοντιατρικές εξετάσεις, καθαρισμούς και ακτινογραφίες.

Η πρόληψη βοηθά στην αποφυγή σοβαρών και δαπανηρών οδοντικών προβλημάτων και είναι το κλειδί για να έχετε ένα υγιές, σίγουρο, όμορφο χαμόγελο.
Στο οδοντιατρείο μας πραγματοποιούνται όλες οι οδοντιατρικές θεραπείες, όπως:
Οδοντιατρικές ακτινογραφίες
Οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι απαραίτητα, προληπτικά, διαγνωστικά εργαλεία που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που δεν είναι ορατές κατά τη διάρκεια μιας κανονικής οδοντιατρικής εξέτασης.

Η οδοντίατρος μας χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για την ασφαλή και ακριβή ανίχνευση κρυφών οδοντικών ανωμαλιών και την ολοκλήρωση ενός ακριβούς σχεδίου θεραπείας. Χωρίς ακτινογραφίες, οι προβληματικές περιοχές μπορεί να μην εντοπίζονται.
Χειρουργική στόματος
Επαγγελματικός καθαρισμός δοντιών
Ενδοδοντία - Απονεύρωση
Περιοδοντική νόσος

CGF - χειρουργεία στόματος χωρίς πόνο

H οδοντίατρος μας κα Σαλβαρίδη έχει εξειδικευθεί και στην εφαρμογή της τεχνικής CGF (αυξητικοί παράγοντες αιμοπεταλίων), που συνίσταται στην συλλογή φλεβικού αίματος από τον ασθενή και στην παραγωγή μέσω φυγοκέντρισης αυξητικών παραγόντων από τα αιμοπετάλια.

Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμβάπτιση των εμφυτευμάτων πριν την τοποθέτησή τους στο οστό, επιταχύνοντας την οστεοενσωμάτωση και την επούλωσή τους.

χειρουργική στόματος χωρίς πόνο

  • ταχεια επουλωση των ιστων
  • χωρίς πόνο
  • χωρίς οίδημα μετά το χειρουργείο
Image
ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία κάθε οδοντιατρικού προβλήματος.
ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

H πιο αξιόπιστη λύση για να αντικατασταθούν μόνιμα και σταθερά δόντια τα οποία σας λείπουν.
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

Σφραγίσματα
Φθορίωση
Νάρθηκας Δοντιών
Ορθοδοντική
ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

Botox
Υαλουρονικό
Μεσοθεραπεία
PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία
logo_smilesalvaridi_teliko1.png

Η επιστημονική μας ομάδα σε έναν σύγχρονο οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη, παρέχει με ασφάλεια όλες τις δυνατές οδοντιατρικές θεραπείες για μικρούς και μεγάλους. 
Διαθέτουμε συνεργάτες απο όλες σχεδόν τις ειδικότητες της οδοντιατρικής. 
Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε μικρούς και μεγάλους υγιείς και χαρούμενους!

Περικλέους 28Α, Εύοσμος Θεσσαλονίκη
+30 2310 756111

info@salvarididental.gr
© Copyright 2019 Salvaridi Dental Clinic all rights reserved - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας & Web Hosting από Dentalmarketing.gr

Search