Έχετε ερωτήσεις κάντε click εδώ
Δευτ, Παρ.: 9:00 - 17:00
Τρ. Τετ. & Πέμπτη 15.00 - 21.00
2310 756111
Κιν: 6974370308
Περικλέους 28Α, Θεσσαλονίκη
διεύθυνση οδοντιατρείου

Η Ομάδα μας

Image

Ελένη Σαλβαρίδη, DDS

Η Ελένη Σαλβαρίδη, DDS εισήχθη αρχικά στο ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ, από όπου και αποφοίτησε το 2008 λαμβάνοντας πτυχίο οδοντικής τεχνολογίας.

Στη συνέχεια, μετά απο κατακτήριες εξετάσεις εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2014.

Αμέσως μετά, ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Μπάρι Ιταλίας, στο πρόγραμμα Advanced Oral Surgery & Dental Implantology Second Level Master.

Έχει εργασθεί σε οδοντοτεχνικά εργαστήρια και οδοντιατρεία ενώ παρακολουθεί  συνέδρια και σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης στον τομέα της Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής εντός και εκτός Ελλάδας.

Παρακολουθεί και συμμετέχει στα επιστημονικά και ερευνητικά δρώμενα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η οδοντίατρος Ελένη Σαλβαρίδη είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρωμένη Οδοντιατρική Κάλυψη

Στο οδοντιατρικό κέντρο Salvaridi Dental Clinic, δίνουμε έμφαση στην πλήρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών της στοματικής κοιλότητας. Έτσι, διαθέτουμε συνεργασίες με πλήθος ειδικευμένων επαγγγελματιών οδοντιάτρων και ιατρών.

Γναθοχειρουργός
Ορθοδοντικός
Αισθητική Ιατρική

Επικοινωνήστε μαζί μας

logo_smilesalvaridi_teliko1.png

Η επιστημονική μας ομάδα σε έναν σύγχρονο οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη, παρέχει με ασφάλεια όλες τις δυνατές οδοντιατρικές θεραπείες για μικρούς και μεγάλους. 
Διαθέτουμε συνεργάτες απο όλες σχεδόν τις ειδικότητες της οδοντιατρικής. 
Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε μικρούς και μεγάλους υγιείς και χαρούμενους!

Περικλέους 28Α, Εύοσμος Θεσσαλονίκη
+30 2310 756111

info@salvarididental.gr
© Copyright 2019 Salvaridi Dental Clinic all rights reserved - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας & Web Hosting από Dentalmarketing.gr

Search