Έχετε ερωτήσεις κάντε click εδώ
Δευτ, Παρ.: 9:00 - 17:00
Τρ. Τετ. & Πέμπτη 15.00 - 21.00
2310 756111
Κιν: 6974370308
Περικλέους 28Α, Θεσσαλονίκη
διεύθυνση οδοντιατρείου
Image
Την περασμένη δεκαετία υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την αισθητική οδοντιατρική. Όλοι συνειδητοποιούμε ότι ένα υγιές, φωτεινό, όμορφο χαμόγελο ενισχύει την εμφάνισή μας και μας επιτρέπει να χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση.

Χάρη στην πρόοδο της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής, είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τα δόντια μας και να χαμογελάμε χωρίς φόβο.

Οι θεραπείες δε πλέον είναι γρήγορες, ανώδυνες και εκπληκτικά προσιτές από άποψη κόστους.

Ενδεικτικά, η αισθητική οδοντιατρική μας εξασφαλίζει:
  • Αλλαγές στο μέγεθος, το σχήμα
  • Ευθυγράμμιση ορισμένων δοντιών
  • Πλήρωση κενων μεταξύ των δοντιών.
  • Φωτισμός του χρώματος των δοντιών.
  • Επιδιόρθωση σε σπασμένα ή ραγισμένα δόντια.
  • Αντικατάσταση δοντιών που λείπουν.
  • Αντικατάσταση παλιών, μη ελκυστικών προσθήκων στα δόντια
το χαμόγελο σας "μιλά" πριν πείτε καν λέξη!

λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια απλή, μη επεμβατική οδοντιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για να αλλάξει το χρώμα του φυσικού δοντιού των δοντιών. Αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να ενισχύσετε την αισθητική του χαμόγελου σας.

Τα πιο λευκά δόντια έχουν γίνει τώρα το νούμερο ένα αισθητικό μέλημα των περισσότερων ασθενών. Έτσι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λευκαίνουν τα δόντια.

Δεδομένου ότι η λεύκανση των δοντιών λειτουργεί μόνο σε φυσικό σμάλτο των δοντιών, είναι σημαντικό να αξιολογηθεί η αντικατάσταση παλιών εμφράξεων (σφραγισμάτων), θηκών κλπ. Η αντικατάσταση τυχόν αποκαταστάσεων θα γίνει μετά από λεύκανση, έτσι ώστε να ταιριάζει με τη νέα πιο λευκή απόχρωση των δοντιών.

Η λεύκανση των δοντιών δεν είναι μόνιμη. Είναι πιθανό να χρειαστεί μια επανάληψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πιο συχνά εάν καπνίζετε, πίνετε καφέ, τσάι ή κρασί.
Στεφάνες
Στο οδοντιατρείο μας παρέχουμε ολοκεραμικές αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής που προσομοιάζουν στη φυσική απόχρωση των δοντιών σας.

Οι στεφάνες περιβάλλουν ολόκληρη την επιφάνεια των δοντιών αποκαθιστώντας το στο αρχικό της σχήμα και μέγεθος. Μια στεφάνη προστατεύει και ενισχύει τη δομή των δοντιών που δεν μπορεί να αποκατασταθεί με γέμισμα ή άλλα είδη αποκαταστάσεων.

Αν και υπάρχουν διάφοροι τύποι στεφάνης, η πορσελάνη είναι η πιο δημοφιλής, επειδή μοιάζει με τα φυσικά δόντια σας χαρίζοντας ταυτόχρονα υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα μεγάλης διάρκειας.

Οι στεφάνες σχεδιάζονται για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες σύμφωνα με το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα των αρχικών σας δοντιών σας χαρίζοντας σας ένα φυσικό, μακροχρόνια όμορφο χαμόγελο.
Γέφυρες
Veneers, όψεις πορσελάνης
Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης (λευκά σφραγίσματα)
Τεχνητές οδοντοστοιχίες
ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία κάθε οδοντιατρικού προβλήματος.
ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

H πιο αξιόπιστη λύση για να αντικατασταθούν μόνιμα και σταθερά δόντια τα οποία σας λείπουν.
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

Σφραγίσματα
Φθορίωση
Νάρθηκας Δοντιών
Ορθοδοντική
ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

Botox
Υαλουρονικό
Μεσοθεραπεία
PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία
logo_smilesalvaridi_teliko1.png

Η επιστημονική μας ομάδα σε έναν σύγχρονο οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη, παρέχει με ασφάλεια όλες τις δυνατές οδοντιατρικές θεραπείες για μικρούς και μεγάλους. 
Διαθέτουμε συνεργάτες απο όλες σχεδόν τις ειδικότητες της οδοντιατρικής. 
Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε μικρούς και μεγάλους υγιείς και χαρούμενους!

Περικλέους 28Α, Εύοσμος Θεσσαλονίκη
+30 2310 756111

info@salvarididental.gr
© Copyright 2019 Salvaridi Dental Clinic all rights reserved - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας & Web Hosting από Dentalmarketing.gr

Search